maanantai 29. huhtikuuta 2013

Treeniä ja juhlaa!

Vähän nyt ois jopa huono omatunto, kun facebookin Bikini Challenge-ryhmässä on niin kova tsemppi päällä ja kaikilla sujuu dieetti tosi hyvin ja kurinalaisesti.. Itsehän olin taas lauantaina juhlimassa..
Mutta mutta sehän on aivan oma valinta ja hauskaa oli, joten en kai voi valitella. Se on vain elämää se. Toiset on nopeammin tavoitteissa ja mä sit vähän hitaammin :P

Flunssan selätin viime viikolla parissa päivässä ja torstaina puhkuin muka jo täysillä energiaa ja päivään mahtui aamuaerobinen, salitreeni, hevosen ratsastus ja koiran lenkitys, huh! No seuraavana päivänä oli taas jo kurkku kipeänä, vaikka aamulenkin kuitenkin vielä vetäsin perjantain kunniaksi!


Viikon viimeiselle aamulenkille mars!


Lauantaina vietimme firman Tyky-päivää Naantalin Kylpylässä. Itsehän olin ihan innoissani päivästä, kun tiedossa oli kehonkoostumusmittausta, lihaskuntotestiä ja kahvakuulaa, funfunfun! :D

Lihaskuntotesteissä sain muista täydet pisteet ja arvosanan "erinomaiset", kyykyt ja punnerrukset jäi yhden ja kahden toiston päähän erinomaisesta jääden vain "hyväksi", byy!

Ja paino olikin päivällä mitattaessa yli 2 kiloa aamua enemmän :P 
Rasvaprosentin ollessa 30,3%. Aikalailla sitä mitä ajattelinkin. Nyt täytyy vaan tulokset pitää tallella ja koittaa tässä parin kuukauden päästä käydä jossain tekemässä mittaus uusiksi. Rasvaprosentti pitää ainakin saada alle kolmenkympin ja oishan se kiva nähä tuleeko lihasmassaa yhtään lisää, samalla kun rasvamassaa sais tiputettua. Fitnessindeksi mulla oli 84. Se on siis sitä parempi mitä lähempänä satasta (100) ollaan.

Koneen mukaan tiputettavaa rasvaa ois 6,9kg. Sen verran voin hyvin kuvitellakin olevan läskiä kehossa.
Mutta toisaalta eihän tuo ole edes mikään mahdoton määrä. 
Tiukassa vaan on ne viimeiset kilot mahassa ja reisissä, että töitä saa kyllä ihan tosissaan tehdä!
Mutta mikäs sen parempaa, kyykkyjä, porrastreeniä, hyppyjä, mäkijuoksua ja puhdasta ruokaa! :)


Ei löydy ihan nuita kolmenkympin muotoja täältä..




Ja tässä ei ole kovinkaan mairitteleva tuo 30 rasvaprosentin kroppa.. :D



Muutama kuva viime viikon arjen keskeltä.. :)

On siellä marjojakin alla..


Eläkeläiskävelyllä pappastin kanssa.


Sula löllö sula!

Väliaika! Kahvia ja pullaa!

Tykkään kyllä ihan hurjasti noista BC:n Sadun tekemistä treeneistä, sekä ruokavaliosta. Tuntuu menevän treeni perille juuri oikeisiin paikkoihin (eli perseeseen..) ja ruokavaliolla pysyy energiatasot korkealla, ei ole nälkä ja ainakin itestä tuntuu paketti tiukemmalta, vaikkei vaaálla paljoa vielä näy tiputusta.

Kahvakuulaan tykästyin ihan hurjasti, kun viimein pääsin ohjatulle tunnille siellä Naantalissa! Salilla oon omatoimisesti tehnyt kuulalla syväkyykkyjä ja heilautuksia, mutta nyt sain monta uutta liikettä repertuaariin. Pakko se on ostaa kahvakuula kotiin! Sen ja jumppapallon kanssa saa tehtyä kotonakin yhden Sadun tekemän treenin :)


Ihan ku se bärse ois vähän kasvanu<3 Bumbum!



No lasi valkkaria maistu Naantalissa.


Hiphip!


Hieman väsyneenä uuteen viikkoon. Viikon ensimmäinen aamuaerobinen kuitenkin jo tehtynä heti maanantaiaamulle! Siitä saa aina reippaan viikon aloituksen :)

Ja vappu ja kaikkea. Täällä ois tarkoitus viettää vappua ihan rauhaksiin kullan kanssa kotona rentoutuen. Ehkä vappupäivänä brunssille :) Onkos teillä muilla joitain perinteitä juhlistaa vappua?

7 kommenttia:

  1. oon ite mukana BC:ssä. kävin kans itse kehonkoostumuksessa viikko sitten lauantaina. pudotettavaa ei ole mut lihasmassaa kuulemma tarviin lisää (: alotin nyt seuraamaan blogiasi. tsempit! Asutko jossain turun lähellä ku naantalissa olit viinillä?

    T. turun flikka (:

    VastaaPoista
  2. Hehei Turun flikka! Kiva kun kommentoit ja kiitos tsempeistä! :)
    Tuntuu aika timmejä mimmejä olevan mukana BC:ssä! Mitäs olet tykännyt treeneistä ja ruokavaliosta? :)

    Turusta olen myös kotoisin, mutta nyt jo muutaman vuoden viihtynyt Salossa, jostain kumman syystä.. :D

    VastaaPoista
  3. :D no tossa vapun alla hiukan hajotti ja teki mieli kunnolla repsahtaa :DD mieli oli aika maassa.. maistoin haukullisen makkaraa ja pienen palan fetajuustoa. ;DDD muuten olen pysynyt aikas grammalleen suunnitelmissa. Olen kyllä tykännyt. Mäkijuoksu treenin tein eilen ja siitä tais tulla uusi suosikki! Ja nostatti kyllä mieltä. äsken tulin aamulenkiltä ja kohta salille. Ruuhkasta riippuen et teenkö sali 2 vai 3 tänään, saa nähdä ;) Mitäs oot itse pitänyt?

    VastaaPoista
  4. ainiin ja otitko muuten sen lataus ja treenin juoman käyttöösi? ku itse pohdiskelen sitä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tykänny treeneistä tosi kovin! Varsinkin ulkotreeni 1 on ihan killeri sisäreisille ja pepulle, viime torstaina tein sen kotona ja vielä maanantaina tuntu reiskoissa.. :D
      Ja ulkotreeneistä oon ollut iloinen, kesällä kiva tehdä ja varmasti jää treenikuvioihin vielä juhannuksen jälkeenkin :) Mulla nyt ruokapuoli pysyny 80% ruodussa, mut kuten kuvista huomaa, muutamat skumpat ja cheattimealitkin ollu kuvioissa.. :P Nostan kyllä hattua kaikille prikulleen ohjeiden mukaan menneille! :)

      Ostin latausjuomaks ton Scitecin Big Bangin, en raaskinu noita Fastin molempia ostaa. On ne kyl varmaan hyviä, jos tuntuu et kaipaa lisää tehoja ja energiaa.

      Meinasitko muuten tapaamiseen lähteä Tampereelle? :) Mä vielä mietiskelen.. :D

      Poista
  5. En oo kyl tulossa Tampereelle olis kyllä niin siistiä mennä treenaamaan ku joku karjuis kunnolla korvaan, mutta mä aion pyhittää sen päivän herkkupäiväksi :) Ehdotetut herkkupäivät ei oikee sovi tai no pe on työpäivä ja lauantaina on tanssikisat ja haluan pyhittää herkuttelulle koko päivän aamusta iltaan ;D
    Mä ostin nyt treenijuoman ittelleni. Mut ei mullakaa oo mitään tuotetta fastilta, Kaikki on vastaavia tuotteita kilpailijoilta ja paljon edullisempia.

    Paranemisia!!

    VastaaPoista
  6. Mulla alko tänään superdieetti ja sit heti sen perään 14.4 bikini challenge, pudotettavaa mulla ei oo mut kiinteytyä tarttis vähä joka paikasta ;)

    VastaaPoista