maanantai 15. huhtikuuta 2013

Bikini Challenge 2013

Uusi viikko ja maanantai aloitettu tyhjällä mahalla reippaalla aamulenkillä! :)

Oon tässä kärsinyt viime viikot motivaatiopulasta ja viikonloppuisin on syömiset alkaneet lepsumaan ja käsi käyny karkkipussilla. Ei näin, kun kesä on ihan kulman takana!

En oo aiemmin oikein innostunut näistä maksullisista nettivalmennuksista, kun itse aktiivisesti etsimällä löytää niin paljon ruokavalio- ja treenivinkkejä. Youtubekin on tulvillaan hyviä treenivideoita ja fitnessbloggaajat kirjaavat ja kuvaavat melko auliisti ruokavalioitaan. 





Kuitenkin nyt iski joku hillitön tarve saada ihan selkeät ohjeet miten syödä ja treenata. Joten lähdin mukaan Fitfarmin Bikini Challenge-nettivalmennukseen. Ja köyhdyin tästä ilosta satkun.. Ois sillä muutamat herasäkit ostannu.. 
Loppupeleissähän se on vain ja ainoastaan itsestä kiinni, mutta jos tästä saan sitä kaipaamaani motivaatiota ja juhannuksena oon muutaman rasvakilon kevyempi, kapeauumaisempi ja pyöreäpeppuisempi, maksan erittäin mielellään ulkopuolisesta tsempistä roposen jos toisenkin. 

Dieetti tosiaan kestää juhannukseen sen 10 viikkoa. Tähän kymmeneen viikkoon mahtuu varmasti myös muutamat kemut ja dieetin ohi syömiset, mutta kun muu aika vedetään täysillä, niin en harmittele muutamaa cheattipäivää. Tuloksia tulee silti varmasti! 





..Mietin tässä kirjoitellessa, että kovin jo väsyttäis huonosti nukutun viikonlopun jäljiltä ja onhan tässä vielä viikosta päiviä jäljellä jaja.. Mut hitto! Vedetään nyt vielä maanantain ja haasteen kunniaksi ensimmäinen kotitreeni! :D Kunnon startti viikkoon!




Seuraan ja päivittelen matkan aikana painoa ja edistymiskuvia!
Reipasta viikon jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti