torstai 11. huhtikuuta 2013

Blogineitsyys

Oijoi, ensimmäinen blogikirjoitus ja jännittää! 
Olen blogin perustamista miettinyt jo pidemmän aikaa, mutta aina siirtänyt aloittamista tulevaisuuteen muka kiireisiin vedoten ja tyytynyt vain seuraamaan muiden blogeja. Ja niitä treeni- ja lifestyleblogejahan löytyy pilvin pimein, joita seurata! Mutta kun minäki haluan! Joten pitihän se oma blogi sit vihdoin ja viimein pistää pystyyn! :)

Entisenä pullukkana, nykyisenä nippanappa normaalipainoisena, 28-vuotiaana ja elossa(!) olen nyt matkalla kohti elämäni kuntoa ja kolmenkympin kriisiä
Rakastan treenata, syödä terveellisesti ja muokata kehoa kohti lihaksikasta, naisellista ja toimivaa vartaloa. 
Joskus vain huomaa itsekin, että kaikki ajatukset tuppaa pyörimään liiaksi ruoan ja liikkumisen ympärillä ja sehän ei pidemmän päälle johda muuhun, kuin loppuun palamiseen. Toki niitä tuloksia tulisi nopeammin, mutta mihin tässä on kiire, valmiissa maailmassa! ..muuta kuin kesäkuntoon..
Mutta elämä on myös paljon muuta, normaalia arkea, juhlia, huonoja ja hyviä päiviä, ystävien tapaamista, illanistujaisia ja nautintoja. Elämäni tarkoitus on murheen karkoitus! Joten myös jatkossakin tulen silloin tällöin kippistelemään kuohuvalla ja maistelemaan suussasulavia juustoja <3


No sitä kuohuvaa.


Olen muutaman vuoden pyörinyt kiloklubi.fi sivustoilla, mistä nimimerkkinikin bruth on peräisin ja jossa olen kirjoitellut päiväkirjaa. Sivusto on ilmainen ja ruokapäiväkirjaa täyttämällä opinkin syömään aikanaan oikeaa ruokaa, oikeaan aikaan. Lisäksi muiden kiloklubilaisten tsemppi keskustelufoorumilla on ollut iso tuki elämäntapamuutoksessani.
Kuitenkin käänteentekevän ja suurimman heräämisen itsessäni on aiheuttanut Jutta Gustafsbergin ja Fitfarmin "go fat go"-dieetti. Hurahdin ihan täysin puhtaaseen bodyruokaan ja treenamiseen, tajuttuani miten hyvän olon siitä sain ja kroppakin muokkaantui silmissä. 
Oma personal trainer on toki haaveissa, muttei rahallisesti tällä hetkellä ajankohtainen, joten alan lehdistä, netistä ja blogeista ahmin nykyään tietoa ja motivaatiota itselleni!


Salipirkko


Lihaksia siis kasvatellaan salilla, aerobista kuntoa kohotetaan lenkkipoluilla ja mieltä hoidetaan oman hevosen ja koiran kanssa liikkuessa. Vaikkei lapsia vielä olekaan, niin kyllä tässä omissakin "ruuhkavuosissa" touhua riittää.. :D Suurin osa päivän tunneista kuluu tietysti ansiotyössä, perheyrityksessä. Ja kaiken huipuksi ja onnekseni saan jakaa elämäni maailman ihanimman avomiehen kanssa <3

Ja niin lähti hänen blogineitsyytensä..! Jippiii! Olen melko vanhanaikainen tämän tietotekniikan kanssa, mutta eiköhän tämä tästä suttaannu.. Tervetuloa siis matkaani seuraamaan taivallustani kohti kolmeakymppiä ja elämäni kuntoa! :) 


Ämmät ja huumeet ne kaikki on saatava. Ai saatana.

8 kommenttia:

  1. Hahaa :D Tän blogin nimi sopis mullekin! taidanpa jäädä seuraamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos blogini ensimmäisestä kommentista..! :D Tervetuloa matkaan! :)

      Poista
  2. ootpa upee!:)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Noi sun kasvonpiirteet on oikeesti niin upeat! Oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ite on aina pitänyt itteään laatikkopäänä.. :D Kiitoskiitoskiitos, oot ihana! <3

      Poista
  4. Vau mikä daami! :O
    T. SuMaKo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooohhoh, kiitos Sumis! :D Kiva löysit messiin! :)

      Poista