keskiviikko 8. toukokuuta 2013

I'm sick and I know it!

Ei oo kyllä todellista!! Oon taas flunssassa. Ja tällä kertaa iski oikein sit kunnolla. Tai siis luultavasti se parin viikon takainen ei ehtinyt edes kunnolla paranemaan, kun kurkku kipeänä viipotin ja hikoilin jo kahvakuulassa.. :P 
Harmitti kyllä eilen niin paljon, et ihan itkeä tirauttelin muutamaan otteeseen. Menee kaikki treenisuunnitelmat persiilleen ja huono omatuntokin vaivaa, kun joutuu olemaan taas poissa töistä. Mutta ei sille mitään nyt voi, muuten harvoin edes olen kipeänä, mut keväisin tää katu- ja siitepöly aiheuttaa helposti flunssan.

Aina naureskelen miehille, kun ne on niiiiin kipeitä ja vauvoja flunssassa, mut kyllä itekin olin eilen melkoinen itkupilli, kun kullan kainaloon pääsin illalla kuumerhoureisena huonoa oloa purkamaan.. :D


Kipeä kurkku mielii jäätelöä, mut koska dieetti, ni väsäsin omatekoisen ben&jerry´s version..
Ohje bongattu täältä



Valkuais-puddinglättyjä, marjoja ja maitorahkaa.


On tässä kuitenkin ehditty hieman reenaamaankin sitten viime postauksen. Salia, porrastreeniä, kotitreeniä ja aamuaerobisia. Mut ehditty myös nautiskelemaan skumppaa, vappubrunssia ja yhdet kavereiden tuparitkin taas juhlittu.. Hiphei!

Oikeesti ei ois pitäny ottaa tuollasta nuorta (23vee) poikaystävää, kun sen kanssa tää elämä on yhtä juhlaa..! Joku nelikymppinen kotona viihtyvä sopis paljon paremmin tähän.. Ehhehe. Terkut vaan my young love! <3 :D ..Onneks meillä on samanlainen huumorintaju..! Kai..?

Mut nyt pitäis loppukuu olla vähän iisimpää menojen suhteen. Huomenna on ystävän valmistujaiset, mutta autolla oon menossa ja perjantaina kumminkin töihin. Jos ja kun tää flunssa tästä hellittänee! Viikonlopuksi my young love lähtee pohjoiseen musavideon kuvauksiin ja sen jälkeen hällä onkin keikkoja joka viikonloppu ja mulla ei mitääään! Eli voin vaan syödä salaattia ja reenata, oujee!! ;)


No vappuskumpat.


No vappubrunssi.. En syöny kaikkea..! 


Hepan kanssa käytiin vuoden tauon jälkeen estevalmennuksessa ja oli kivaaa!! <3


Sisko ja sen sisko porrastreenin jälkeen! 


Ihanan aurinkoiselle lenkille lähdössä lauantaiaamuna!


Aamupalaa töissä. Koira sai parit keltuaiset..


Salin jälkeen herkkusalaattia, nam!


Uusia lisäravinteita!


Pakko kehaista Gazozia. Oon sieltä tilaillu pari kertaa tavaraa (alennuskoodilla anna ;) ) ja tilaus on tullut aina jo seuraavana päivänä! Näin logistiikan ammattilaisena voin sanoa, että nopeeta toimintaa!
Ja edellisellä kerralla olin tilannut jotain rasvanpolttopilleriä, mikä heiltä oli päässyt loppumaan, tuli soittoa että voidaanko laittaa tätä kalliimpaa tilalle samaan hintaan. Käy. Loistavaa palvelua!

Scitec Nutritionin Big Bang on ennen salia otettava treenibuusteri. Varsinkin aamusaleihin kaipaan vähän enemmän tehoja, joten toivotaan että tää auttais siinä.
VolumMass 35 on huippulaadukas palautumisjauhe. Oon aikaisemmin käyttänyt melkeinpä vain Fastin tuotteita ja niitä myös Fitfarm suosittelee näissä dieeteissä, mutta koska oon kuullut Scitec Nutrionista vain hyvää, niin halusin vaihteeksi kokeilla näitä.
Revex-16 (vanhalta nimeltään Adipokill) rasvanpolttoon. Vedin tämmöisen setin alkuvuodesta ja huomasin kyllä auttavan makeanhimoon ja paino tippui mielestäni helpommin pari kiloa.
Juu ja Better Bodiesin salivyön tilasin kanssa. Ehdin jo testaamaankin salilla ja kyllä se kyykyissä ja maastavedoissa tukea antaa.

Nyt sit vaan uusien lisäravinteiden avulla uuteen nousuun!! :)

Tää bloggaaminen vie ihan hirrrveän paljon voimia, pakko mennä takas sänkyyn peiton alle lepäämään.
Illan ohjelmassa! Tittidiiii!! Leffaa ja Finrexiniä.. :D

Kivaa huomista helatorstaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti