keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Helluntaiheila

Jepjepjep!

Helluntai oli ja meni ja tasan vuosi sitten helluntaina löysin baarista maailman parhaimman helluntailoppuelämän heilan.. :) <3 Hihi.

Juhlistetaan vuosipäivää vasta tulevana viikonloppuna, hotelli on varattu Helsingistä ja tarkoitus ois hurvitella päivä Linnanmäellä ja illalla käydä syömässä ällön romanttisesti ja pusutella yö vieraissa lakanoissa, uuh!

Käytiin me kuitenkin oikein helluntainakin vähän kuhertelemassa piknikillä puistossa. Aurinko helli ja oli kiva köllötellä viltillä ja syödä eväitä. Itellähän oli ihan dieetin mukaiset safkat.

Kesän eka huviretki <3

Tässä on nyt pari viikkoa mennyt dieetti ihan pilkkua nussuttamalla ja oon super tyytyväinen itteeni :) Alkaa treenit puremaan oikeisiin kohtiin ja kiva jo itse huomata edes pientä edistystä. Vatsa tuntuu litteämmältä, jenkkakahvat sulaa ja alaselkään on alkanut muodostua kaarta. Ja kai ne reidetkin ihan inan on kiinteytyny.

Reidet ja maha mulla on aina ollu ne pahimmat ja nyt kun mahasta alkaa vähän näkemään kehitystä, niin reisien kanssa saa kyllä varmasti tehä vielä hulluna töitä. Muhkuraa ja selluliittia on. Ja oikeassa reidessä enemmän kuin vasemmassa. Samoin oikea jenkkis isompi.. Ärsyttävää tuollainen toispuoleisuus! :D
Ehkä sen huomaa vain itse.. :)

Viikonloppuna oltiin myös ystäväpariskunnan luona seuraamassa lätkää ja viisuja. Muut hörppivät kaljaa ja grillasivat makkaraa, mut ite vedin illan light-colalla ja grillasin kanaa ja kylkeen tein salaattia. Kyllä siis vaan illanistujaisissakin pystyy vetää siististi, mut on se oikeesti ihan hiton tylsää! Joo saan kiksejä itsensä ylittämisestä ja seuraavana päivänä keho kiittää, mut kyllä mä sen verran nautiskelija oon, et enemmän nautin siitä viinistä ja hyvästä ruoasta. No kana jäi vähän kuivaks ja salaatti mauttomaks, kun oli vain vieraspaikan rajallinen maustehylly käytössä. Kotonahan siitä ois saanu ihan makuelämyksen omilla öljyillä ja mausteilla. Harmittaa vain tuollainen, kun on tottunut syömään aina maistuvaa ja hyvää ruokaa :D


No näyttää se ees hyvältä!

Mutta koska niitä tuloksia ei saa lipsumalla, niin välillä täytyy pitää tiukempaa linjaa. Ainakin luulen, että sitten joskus jos ja kun pääsen tavoitteeseen tai edes lähelle, voi kerran pari viikkoon hölläillä ns.cheatmealeja eli syödä juuri ravintolassa tai muuten rennommin. Tai voinhan mä nyttekin, mutta en mä sillä kiinteydy, enkä tiputa painoa. Se on niin nähty. Se on kaikki tai ei mitään!


No ne viikonloppuaamut <3



Aamun raukeus.


Uusi viikko on alkanut reippaasti. Maanantaiaamuna soi herätys klo 6 ja tunnin aamuaerobinen heitettiin siskon kanssa heräävässä kaupungissa. Tykkään kyllä niin paljon aamulenkeistä! Vaikka kuinka aamulla väsyttäisi mutta vaan heittää vaatteet niskaan ja painuu ulos niin kyllä piristyy ja saa koko päiväksi energiaa :)
Maanantai-ilta menikin tallilla ja koiran kanssa lenkillä.

Heppa sai hieronnan päälle vielä magneettiloimen selkään.

Eilen tein yksikseen aamulenkin, kuulokkeista 90-luvun suosituimpia rap-biisejä kuunnellen, heheh.. Ne jotenkin sopii reippaaseen kävelyyn :) Illalla käytiin taas siskon kanssa vetämässä mäkitreeni. Juoksua ylös ja alhaalla lihaskuntoliikkeitä, tykkäsin!

Mäkitreeni check!

Tänään tein koiran lenkityksen jälkeen kotona "salitreeni kolmosen" eli kahvakuulalla ja jumppapallolla tehtävän lihaskuntotreenin, supersarjoina. En tie johtuuko vain kesästä, mut hikoilen nykyään ihan hullusti enemmän treenatessa, kuin ennen. Tai sit vaan tehot ja sykkeet pysyy koko ajan korkeammalla. Treenit on melko lyhyitä, puolisen tuntia, mut supertehokkaita. No sali ykkösessä ja kakkosessa menee melkein tunti.


Onni on palkkari reenin jälkeen<3


Aamupuurot on nyt tiputettu pois ja aamut alkaa mainiosti munalla.
.

Pakollinen ostoskärrykuva.

Tuli vähän noottia, et roikun liikaa netissä.. Joten tadaa, ostin murulle ylläripylläriks punaiset lenkkarit! Nyt aloitetaan yhteinen harrastus; juoksu! Kattotaan vaan, kohta me tuolla kahistaan samanlaisissa tuulipuvuissa..! :D Parasta!




Kohta jo saa kotimaisia tuoreita mansikoita! Ja pensasmustikoita! Ne on niiiiin hyviä!
Viime kesänä tais mennä melkein parikymppiä viikossa marjoihin.. Hups!
Mutta just juteltiin kun aina ihmiset valittaa kuinka kallista terveellinen ruoka on, mut kuitenkin saman summan saa helposti menemään vaikka jäätelöön ja sidukkaan..
Esim. kesällä mansikkarasia 3,50€, sidukka kaupassa ja iso jäätelötötterö kioskilta saman verran.
Elämä on valintoja :)

Nyt vielä hetki Pullukkaa telkusta ja unten maille. Öitä!

<3

B


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti