perjantai 9. elokuuta 2013

Sikapitkä kesälomapäivitys.

Heiiiii! Onpahan taas vierähtänyt viime päivityksestä! Parin viikon kesäloma oli ja meni ja olihan se ihana! Yhden viikon saatiin poikaystävän kanssa lomailla samaan aikaan ja silloin tuli eniten sit tehtyä ja mentyäkin.  
Kuvia on nyt sit melkoisen hurjasti! Mut eipä kai se haittaa! Ite ainaki hirrveen visuaalisena ihmisenä tykkään kattella kuvia muiden blogeista ja muutenkin! :)

Ekaan viikkoon kuulu tällästä;



Leppoisa lämmin kesäpäivä



Näitä herkkuja tulee niin ikävä.. :( Kohta saa vaan pakkasesta.

No onneks kotoota löytyi edes innokas marjojen pakastaja!! :D <3

Naminami maiskis maiskis!

Tyhmä ottaa kuvan leffaillan herkuista. Toisella pizzaa, toisella rahkaa, kumpi on kumman? :o



Ekalla lomaviikolla tuli treenailtuakin ihan kivasti. Kolmena aamuna kävin aamuaerobisella johon yhdistin mäkitreenin eli muutaman kerran juoksin täysiä mäen ylös ja kävellen alas ja so on. Tykkään!

Aamulenkille go!

Salilla taisin ekalla lomaviikolla kans kolmisen kertaa käydä hikoilemassa. Meidän pikkusalilla mitään ilmastointeja ole, tuuletin vain katossa, joten melkoisen hikistä toimintaa näin kesällä. Love it! 





Sweat baby sweat!!


Pikku possu uusissa Gazozilta tilatuissa BrasilSul pöksyissä!

Hienosti tosin onnistuin viimeisimmällä salitreenillä.. Kurotin muka varovasti kapeasta välistä 20kg kiekkoa, mutta samalla onnistuin törkkäämään viereiset 5kg kiekot irti telineestä ja tiputtamaan ne suoraan pikkuvarpaan päälle..!! AUTS! Kyllä siinä hetki meni kyyneleet silmissä tähtiä kattellen. 
Onneks olin saanu just kyykyt ja mavet tehtyä ja enää piti vatsat pusertaa, mut aika iisiksi jäi ne. Kaipa se varvas murtu, mut eihän tuollaselle lääkärissä mitään tehä, niin ei auttanu ku kärsiä. Muutama päivä meni könkäten eikä jalkaan pystyny laittaa muuta ku varvastossut ja isot kumisaappaat.. :D Kyllä se sinersi ja turpos, mut lähti aika hyvin paranemaan. Nyt sattuu enää hiukan aika ajoin.


Pipi

Merkittävä ja surullinen yhden aikakauden loppu tapahtui myös loman aikaan. Myin mun hevosen ja hän muutti uuteen kotiin Kouvolaan. Sain hänet onneksi aivan ihanaan ja rakastavaan kotiin. Halusin itse hänet viedä sinne ja päivän kesälomareissu siitäkin tuli, kun äiti, isä ja avokki lähtivät mukaan henkiseksi tueksi. Ja no eihän siitä mun yksin ajamisesta ois ees itkemisen takia tullut mitään. 
Mutta näin päättyi meidän viiden ja puolen vuoden yhteinen taival. Paljon yhdessä koettiin ja opittiin, voinko sanoa että oli mun elämäni hevonen, näin ainakin tunnen, vaikka myinkin pois. 
Aika, raha, motivaatio ei vain tuntunut enää riittävän ja halusin hänelle aktiivisemman ja paremman kodin. Isoksi helpotukseksi Leevi näytti heti viihtyvän uudessa paikassa hyvin ja kuulemma on kotiutunut hienosti ja käyttäytynyt kuin herrasmies <3


Viimeisimmän yhteisen estevalkun jälkeen kyl hymyilytti!

Kesälaidunmoodi päällä, mut hienosti hyppäs silti!



Ei taida tietää heppa.. minne onkaan matkalla.

Väliaika, kahvia ja pullaa. Toki auton täytyy olla sävysävyyn hevosen kanssa.


Taitaa olla viimeinen yhteinen kuva<3


Uusia kavereita

Hepan vientireissun jälkeen alkoikin mun ja murumurusein yhteinen loma, joka meni myös aikalailla reissatessa. Ensin lähdettiin yöksi sukutilalle Hinnerjoelle ihanaa mummia moikkaamaan ja päiväreissulle Raumalle vanhaan kaupunkiin. Ihana tunnelmallinen paikka, syötiin terassilla auringossa runsaat salaatit kera valkkarin. Ja jälkkäriksi munkkikahvit ja vielä myöhemmin jäätelöt kiskasta.. Näin menikin oikeastaan koko viikko. Periaatteessa ihan hyvin syöden, mut vähän hölläillen. Parin päivän jälkeen kehokin tuntu tottuvan ylimääräiseen hiilariin ja sokeriin, eikä enää tuntunut niin tukkoiselta. Tosin oliks se sit hyvä asia vai ei..


Karviaisvarkaat!!

Rakas sukutila

Joku ottaa matkustamisesta kaiken irti.


Pappa <3

Sit lähettiinkin pidennetylle viikonloppureissulle Tallinnaan. Oli mulle elämäni eka kerta Virossa, mistä moni on ollut yllättynyt :D Ei vaan oo tullu lähdettyä sinne aiemmin ja pienenä vanhempien kanssa mentiin aina Ruotsin puolelle. 

Meillä oli kiva hotelli vanhassa kaupungissa, ihan hyvällä paikalla. Superior huone ja ihaninta ehkä koko reissussa; kylpytakki ja tohvelit..!! <3 Luksusta! Mikä sen parempaa ku pyöriä hotellihuoneessa kylpytakki päällä! :D

Paljon kierreltiin ja katseltiin kaupunkia, käytiin syömässä ja vain hengailtiin ja nautittiin tunnelmasta ja kesästä. Ihana kaupunkiloma oman rakkaan kanssa! Tekee kyllä niin gutaa parisuhteelle tuollainen minilomakin :)



Tästä se lähti. Neuvoa antavat ja Tallinnan kartta.


Kaunis puisto


Kukkia kannan, kauneimmat niistä sulle mä annan.. :P Tai jotain.

Meidän hotelli; My City Hotel.

Hississä on tunnelmaa, varsinkin nahkaleggareissa.

Ei kai me Hullumajaan..?



Tissien ulkoilutusta terdellä.


Torilt


Jee kohta saa ruokaaa!!





Olipahan lihaisa setti!


Niinku tääkin!

No ne tohvelit!! :D <3

Oltiin myös suunniteltu käyvämme hieronnassa ja hoidoissa, mutta aika monessa paikassa myytiin eioota, kun samalle päivälle käytiin aikoja kysymässä. Vaikka paikkoja katselinkin etukäteen, en halunnut varata aikoja ja tehdä tiukkaa aikataulua lomalle vaan mennä fiiliksen mukaan. Ois ehkä kannattanut varata. Kyllä me hieronta-aika saatiin, pienestä ylimmän kerroksen hoitolasta. Puitteet nyt ei ollut kovinkaan aisteja hivelevät, mut hieronta ku hieronta. Ens kerralla sit varataan etukäteen suklaahieronnat ja kultahippuhoidot jostain överihienosta spasta.. :D



Toriluuta.



Katuluuta.



Kuvattiin joitain pönttöjä.


Terdeluuta.


Laivaluuta. Noniin..

Yksi paska tuurikin lomassa oli. Mulla alkoi oudosti ja ihan yhtäkkiä hieronnan jälkeen sattumaan kurkkuun. Mentiin syömään ja ajattelin onko kipu jostain jumista johtuva ja hieroin ja venyttelin kaulaa ja yhtäkkiä kurkkuun ei enää sattunutkaan! What!? No olin tyytyväinen ja alkuilta menikin ihan kivasti kunnes mentiin hotellille niin kurkkukipu palas takaisin oikein kipeänä ja voimakkaana. Taisin vähän pelästyäkin sitä ja itkeskelin kun sattui niin kovin nieluun ja korvaan. Ei se siitä enää helpannut, vaikka kovin hieromalla sitä koitin saada uudestaan lakkaamaan. Itsehän en särkylääkkeitä oikeastaan ikinä käytä, joten ei niitä tullut edes mukaan otettua, joten apteekkiin se oli talsittava. Ja no minibaarista löytyi pieni Viru Valge pullo, jonka kanssa huuhtelin lääkkeet alas :P Sain sentään ihan hyvin nukuttua ja aamulla oli hiukan edes parempi olo. 



Tällä koitin karkoittaa kurkkukivun mut nääh..


Loooove Boooat

Lauantaina arska paistoi ja kotiin tultua jaksettiin vielä lähteä kaverin mökille hänen syntymäpäiviä juhlistamaan. Uima-allas, palju, sauna ja hyvää seuraa. Kiva ilta oli :)

Siitä sit reippain mielin aloitin maanantaina työt. Kurkku ollut koko alkuviikon kipeä, joten oon vain keskittynyt töihin, nukkumaan hyvät yöunet ja syömään hyvin. Vaakalle en oo vielä uskaltaunut, mutta aika hyvin tuntuu lomaturvotukset lähteneen.  Ruoka maistuu, eikä ole ollut mitään mielitekojakaan aidan toiselle puolen. 
Aika kova motivaatio on nyt lähteä tiputtelemaan muutamia kiloja. Vois olla sellanen abouttiarallaa -5kg tavoite jouluun mennessä. Ja rasvaa toki. Eli salitreenit jatkunee, mutta myös aerobiseen pitää panostaa entistä enemmän. Tosin luulen että syksyn tullen aamuaerobiset vaihtunee pikkuhiljaa salitreenin päätteeksi crossarille. Ja tietysti mikäs sen ihanempaa kuin hölkkäillä ulkona kauniissa raikkaassa syysilmassa! Tai tihkusateessa, fiilis sen jälkeen on mieletön! :)



Tulikohan siinä olennaisimmat lomakuulumiset :) 



Juu ja ai että mua muuten ärsyttää kun täältä landen Prismoista eikä Cittareista löydy uusia Fastin Pudding-makuja! Niin haluaisin maistaa sitä mansikka-valkosuklaata, enkä millään viitteis tilata mistään, kun sit on aivan pakko tilata jotain muutakin, you know.. 
No jospa ne jo puolen vuoden päästä rantautuis tännekin päin.. :P


No niin tätä!


Tänään mulla ei enää ollutkaan kurkku kipeä ja kävinkin äsken salilla treenimässä BC:n sali2 eli kiertoharjoittelutyyppisen ohjelman. Pala ja oksu kyllä oli kurkussa koko ajan, mut muuten tuntu hyvältä. Salin ja saunan jälkeen onkin ihana olo aloitella viikonloppua :)


Ihanan lämpimiä elokuun öitä ja kivaa viikonloppua!

<3 Bruth

7 kommenttia:

  1. Mä tykkään kans lukea postauksia, jossa on paljon kuvia, kun ne elävöittää kivasti tekstiä :) Joten bring it on! Ja hei järkevän siniset silmät teikällä huh, tossa vikassa kuvassa vähän loistaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo mä oon aika sinisilmäinen.. ;)
      Mä oon aina tykänny kauheesti kuvata ja nykyään muokkailen kuvia ihan himona kännykällä! Saan siitä kuullakin aika paljon, mut so what? :D
      Kiva ku kirjoittelit ja tervetuloa takaisin Suomeen! :)

      Poista
  2. Miten mulla on mennyt ohi toisen "BC-siskon" blogi! Nyt vasta löysin. Pitää ehdottomasti het lisätä omaan lukulistaan. :)

    VastaaPoista
  3. Iänikuinen; ihanaaihanaaihanaa, mitä tulee liittyen suhun ja sun kirjotuksiin! :) Ihana postaus, ja sinä taas superkauniina ! <3 Ja samaa mieltä noista kuvista, musta vaan blogissa ei oo ns.järkeä jollei siellä oo kuvia, paljon tylsempää luettavaa.. :) Oon joo tosiaan miettiny pitäskös jatkaa päikkyä, mut oon vähän kahden vaiheilla... Oon seuraillu nyt tuolla sd-foorumilla, niin en tiedä riittääkö aika/motivaatio kirjotella, vaikka mieli vähän tekiskin :P Haluisin kans maistaa noita uusia vanukkaita, kuulostaa hyvältä :)

    Tsemppiä arkeen ! <3

    -Moony

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hani!! Sää oot ihana!! Ja ihana ku kirjoitit! <3 Mä oon vähä vaihtelevalla innostuksella kans täällä kirjoittelemassa..
      Niin sä aloitit sen superdieetin! Oispa kiva lueskella lisää sun kuulumisia siitä ja yleensäkin! :)

      Puss! <3

      Poista
  4. ei tarvii tätä kommenttia julkaista. asuitko sä täällä jossain turussa / lähellä? ainakin tuolla länsikeskuksen citymarketissa oli tuota puddingia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee ainaki vielä kommentit automaattisesti näkyville. Katotaan jos alkaa vihapostia tulemaan, ni sit laitan esitarkastelun päälle.. :D
      Kiitti vinkistä, mä kans kuulin et Turuus on, Myllyn Prismaski! Harvemmin vaan tulee Turus saakka kaupassa käytyä, mut ehkä täs talvel vois alkaa enemmän käymään, ihan vaihtelun ja puddingin vuoks! :)

      Poista