maanantai 22. heinäkuuta 2013

Reeniä ja repsahduksia

Hah, keksimpäs hauskan otsikon..!! :D Kuvastaa aika hyvin viime viikkoja.. 

No ei, kesä on kerran vuodessa vaan ja välillä saa olla laihduttamattakin. Vaikkakin mahaan muodostunut röllykkä on äl-löt-tä-vä ja haluan siitä hyvin pian eroon!

Edellisviikonloppuna oltiin tosiaan poikaystävän ja ystäväpariskunnan kanssa Lahdessa kyläilemässä. Tutustuttiin muutama vuosi sitten Thaimaassa kaverin kautta kivaan pariskuntaan ja ollaan treffattu aina muutaman kerran vuodessa. Tapaamiset vaan on usein melko kosteita. Mutta hauska viikonloppu oli, vaikkakin rankka! :P


Minigolffaajahirmu!

Käytin muuten ekaa kertaa ikinä aivan sikalyhyitä farkkushortseja.. Mun sisäreidet on niin löysät ja roikkuvat ja muhkuraiset, et en oo koskaan uskaltanu käyttää noin lyhyitä. Mut nyt tuli jotenkin sellanen olo, et hitto, on sitä muillakin selluliittia! ..Ja no ehkä muutama sidukka auttoi asiaa..hoho.


Ja sit ku kuvis voi laittaa jalat tollee ristii! Harmi ku kävely vaan on vähän vaikeeta noin.



Siin on sulle taagi!


Nii et semmone reissu.




Maanantaina koitti taas lomalta töihin paluu viikoksi. Kuukautta putkeen ei oikein onnistu perheyrityksessä pitää, eikä mua haitannut viikoksi mennä takas töihin, jotta mamma ja pappa pääsi Italiaan. 
Mutta ei se arkeen paluu nyt sujunutkaan ihan yhtä hyvin kuin normaalisti viikonlopun jälkeen. Oon jo tottunut, että vaikka joskus viikonloppuisin söis ja joiskin enemmän, niin maanantaina taas jatketaan tuttuun tapaan. Nyt vaan oli todella väsynyt ja tunkkainen olo ja meni sekä maanantai että tiistai vielä zombina ja huonosti syöden. Keskiviikkona vasta olo oli normaali ja jaksoi nousta aamulenkille, syödä hyvin ja käydä töiden jälkeen salilla reenimässä olkapäät, rinnan ja vatsat. Salilta ei nyt löydy kuvaustodisteita. Kuvia tai ei tapahtunut..!!

Jaaaa perjantaina oli taas tiedossa hyvien ystävien kanssa illanviettoa, joten reippaana likkana painelin jo aamukuudelta salille kyykkäilemään. Aamusalit on siitä perseestä, kun ei sit tule töissä venyteltyä päivällä (kumma juttu), niin saa kyllä paikat melkoisen jumiin. Viikonloppu menikin sit tökötökö-kävellen..

Mutta se perjantai-ilta oli ihan hirveen onnistunut! Ihana ystävä tuli pitkästä aikaa kaupunkiin ja syötiin ja juotiin hyvin, naurettiin ja tanssittiin läpi yön! <3 


No mennää kreisibailaa.

Lauantaiaamu vaan ei alkanut yhtä onnistuneesti. Oltiin sovittu ystäväpariskunnan kanssa Linnanmäki-päivästä, muutama tunti unta takana ja laitteisiin, lovely..! Mut minähän en hannannu!
Ekana laitteena toki heti hurjaan Ukkoon ja voin sanoo, et bruth nousi melkoisen vakavana, kädet ja jalat tutisten laitteesta.. Mut eipä tullu huono olo tai oksua, joten jatkoin reippaana seuraaviin laitteisiin. Mulla vetää ihan voimattomaks siellä yläilmoissa, maha heittää volttia ja kiljun, huudan ja kiroilen kurkun käheäks, mut on se silti vaan niin siistiä!! :D <3

Syömässä käytiin Hans Välimäen Midhill-ravintolassa, itepä söin lasten burgerin. Omatekoisen makuista, hyvä sämpylä, iso pihvi, oikein jees! Kivan päivän kruunas vielä auton tuulilasissa oleva sakkolappu 70€. Damn..



Rakkaus!
Jalat kuuluu laittaa noi ku saa hattarååå!!

Löysin jonku Teflonin veljeksen.

No voin sanoo, et ihan pikkasen väsytti illalla. Mut kyl toi nuoriso silti sai mut innostumaan vielä ulos tanssimaan.. Sunnuntaina oli kuitenkin ihan hyvä olo, koiran kanssa käytiin lenkillä ja mun vanhempien luona grillaamassa.

Tänään olin vielä töissä, mutta huomisen kohdalla lukee kalenterissa; Kesäloma 2 viikkoa!!<3 Ja mielettömän hyvällä tuurilla Accu Weather povaa helteitä!! :D
Auringonottoa, aamulenkkejä, salia, torikahveja, mökkeilyä, matkustelua! Love it!

Koitan joku päivä ottaa paljon kuvia ja olla hyvä bloggari ja kirjoitella heti samana päivänä kuulumiset ja ajatukset, eikä vasta kahden viikon päästä! :)

Nyt lähtee pakkaseen viimeiset mansikat talven varalle! Nauttikaa kesästä! Kyllä sitä vielä jäljellä on, vaikka ensimmäiset syksyn mallistot ilmestyy jo kauppoihin ja ihmiset alkaa odottelee "arkeen paluuta" ja talvea! Ei!! En suostu vielä! Kesä, helle, loma! :D

<3 Bruth


2 kommenttia:

  1. Mä oon ihan samoilla linjoilla sun kans, kesää ON vielä jäljellä ainakin koko elokuun verran! Mä aion ainakin nauttia siitä täysillä niin kauan kuin sitä kestää. Syksyyn ehtii asennoitua myöhemminkin! Ihania kesäkinkereita sulla ollu, oot niin söpönä noissa kuvissas! :) Ja kyllä noilla jaloilla kelpaa helposti käyttää minishortseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) No täytyy myöntää et noissa kuvissa ne jalat näyttää jopa ihan hyviltä, mut ei ne sitä kyllä oikeasti ole.. :) Damn.
      Ja mikä kumma siinä edes on et Suomessa aletaan kohkaamaan jo heinäkuun lopulla syksystä! Elokuuhan on vielä ihan täysin kesäkuukausi ja muualla euroopassakin ihmisillä lomat taitaa olla vasta silloin. Ärsy!! :D Tosin alkaa sitä jo itekin olee vähän väsynyt kesän riekkumisiin ja kaipaavan rauhallisia koti-iltoja ja omia rutiineja.. Nössö :D

      Poista